Carrer Matas, 45 08391 Tiana, Barcelona
info@visigodia.org

El Festival Tiana Antica

Created with Sketch.

LOGO_Tiana_Antica

Benvolguts amics,

A finals de 2013, Visigòdia, associació per a la difusió de la música antiga, va assolir l’estatus jurídic d’organització sense ànim de lucre (osal). La situació econòmica global ens ha empès  a establir el marc jurídic adient per aconseguir suport econòmic amb l’objectiu de continuar les activitats relacionades amb la música antiga.

Un dels objectius de Visigòdia, com és sabut, és l’organització anual del Festival de Música Antiga de Tiana, “Tiana Antica”, que enguany arriba ja a la seva XXI Edició.

Des la seva creació, l’esperit de Visigòdia no ha canviat: segueix sent difondre la música antiga interpretada amb criteris històrics i amb instruments originals, i refermar Tiana com a referent en aquest àmbit .

Pel festival d’enguany estem preparat un programa adient a l’aniversari que estem molt contents de celebrar, interpretats per artistes de primera línia, que esperem us facin gaudir d’allò més de la música antiga.  Un any més, tots els concerts són inclusius per a persones amb diversitat sensorial, tant visual com auditiva.

Hem recorregut un llarg camí fins arribar aquí. Encara recordem amb il.lusió els primers concerts… I com aquell qui no vol, ens hem plantat al 2021.

Esperem comptar amb la vostra assistència a tots els concerts.

Bon festival per a tothom!

Llorenç Blasi i Xavier Domínguez
(membres fundadors)