Carrer Matas, 45 08391 Tiana, Barcelona
info@visigodia.org

Qvinta Essençia

Created with Sketch.

Qvinta Essençia assumeix com a fonamental el vincle entre paraula i música. Aquesta unió passa a ser l’eix de les seves interpretacions, caracteritzades per la correcta declamació dels textos, la seva comprensió i sobretot per la valoració del seu contingut emotiu i dramàtic.

Actualment aborden programes de diversos tipus, tots ells representatius dels principals compositors i estils dels segles XVI, XVII i XVIII, des de la música renaixentista espanyola, passant pels grans madrigalistes italians, arribant fins a Johann Sebastian Bach.

Qvinta Essençia ha actuat en alguns dels festivals més importants d’Espanya i d’Europa: Oude Muziek, Festival de Montfaucon, Dayof Early Music de Lieja, Torroella de Montgri, Palau de la Música Catalana, Fundación Juan March a Madrid, Festival de Música Barroca d’Albacete, Murcia Músicas Históricas, Festival de Música Barroca del Puerto de la Cruz a Tenerife, Sagunt in Excelsis, Festival de la Ribagorza, Festival Renaixement a Valencia, Festival de Música de Benasque, Festival de Música Antiga de Tiana o Femap.

El 2019 ha vist la llum el seu primer projecte discogràfic dedicat íntegrament al primer llibre de madrigals de Luca Marenzio.

Recentment han estrenat i enregistrat amb Capella de Ministrers el programa Germanies.

Qvinta Essençia

Èlia Casanova, soprano
Hugo Bolívar, alto
Albert Riera, tenor
Pablo Acosta, baix